Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Slutet för Zlatan?

Likblek likt hela sitt lag. Det ville sig inte denna gången heller. Han kom till returen med mål i fem raka matcher i bagaget och trots missräkningen på hemmaplan så förväntande sig de flesta att PSG ändå skulle ta sig an uppgiften och därtill avancera. Men den högre makten hade planerat något annat. Det kändes som att chansen till "den där jävla Champions" var nu eller aldrig och att tåget precis åkt förbi. För alltid. En gång för alla. Men jag hoppas detta bara är en missbedömning från min sida och att Zlatan som alltid motbevisar mig, än en gång.

Detta trista uttåg ställer många frågor nu: vart hamnar han efter säsongen? Är han inte lika het som tidigare för engelska klubbar? Det råder knappast några som helst tvivel om att han lämnar PSG efter säsongen. Men att tro att de engelska lagen ser Zlatan som en sämre spelare efter returen mot City är bara naivt och idiotiskt. Även om engelsk fotboll inte är där den bör vara med tanke på de ekonomiska musklerna som råder i landets klubbar, så är de smartare än så. De bedömer inte en spelare efter en match. De har redan sett tillräckligt tidigare för att ha en klar bild om Zlatan, för vi ska inte glömma alla de majestätiska matcherna han gjort mot engelsk motstånd. Men återigen, vart hamnar han? Om ni frågar mig så hoppas jag på Real Madrid. Det är ett av få lag han kan gå till utan att byta ner sig, samtidigt som Real behöver spelare på den positionen.

Zlatan lät väldigt nedstämd under intervjun efter matchen, men vi har alla lärt oss att Zlatan är en vis man. Så tro varken att detta är hans sista säsong i de europeiska toppligorna eller i Champions League. Zlatan kommer jaga den tills han greppat tag om bucklan. Men innan dess så ligger ett EM och OS stundande runt hörnet. Och var så säkra att han även kommer vara med i OS. Sommaren kommer bli en lång fest.

Skrivet av:

hamodi.nextinfootball.se

Dela på sociala medier

Fler inlägg av hamodi

Kommentera